Intermediair


Docutracks is volledig en naadloos geïntegreerd in Skydoo, het nieuwe platform voor de gedigitaliseerde aanvraag van hypotheken.

Skydoo is een snelle, efficiente en betrouwbare webapplicatie voor het faciliteren van hypotheekaanvragen en -acceptaties tussen intermediair en geldverstrekker. Daarbij voorziet Skydoo in aanvraagtoetsing, digitale analyse en controle van alle relevante dossierstukken en informatievoorziening rondom de aanvraag, de hypotheek en de geldverstrekker.

Gedurende het aanvraagproces van een hypotheek wordt een uitgebreid dossier van de aanvrager(s) aangelegd met daarin diverse documenten, uiteenlopend van identiteitsbewijzen tot loonstroken en notariële aktes. Deze gehele dossiervorming wordt volledig geautomatiseerd door Docutracks afgehandeld.

In aanvulling op de aanleg en het beheer van dossiers, stelt Docutracks de dossiers bovendien beschikbaar aan alle belanghebbenden in de aanvraagketen. Hierdoor hebben zowel de tussenpersoon als de hypotheekverstrekker toegang tot hetzelfde klantdossier. Uiteraard zijn alle dossiers voorzien van een uitgebreide autorisatiestructuur, waardoor alleen bevoegden mutaties kunnen doorvoeren.

Docutracks voldoet aan alle beveiligingseisen die door de bancaire sector aan ICT-systemen worden gesteld. Uw documenten zijn veilig bij Docutracks!

Klik hier voor een demonstratie-video van Skydoo.